Twitter killed the blog

söndag, september 28, 2008

Booli utmanar Hemnet och mäklarsamfundet

Booli har funnits ett tag men har nu man adderat en tjänst som garanterat blir en riktig killer: nu kan du ta reda på vilka faktiska priser som olika bostäder sålts för (röd flagga). I samma gränssnitt kan du även se vad som är till salu (blå flagga). Det är nog få ägare av bostäder som kan motstå att zooma sig ner till det egna kvarteret och ta reda på vad den ena grannen fick ut, eller vad den andra grannen vill ha. Har skrivits en del om detta, tex på Beta Alfa. 

Booli lanserades December 2007 och entreprenörerna bakom har fått mycket beröm, bl.a. blev de utsedda till årets entreprenörer av Internetworld. Som ny på tjänsten slås jag av det Googlia i hur tjänsten presenteras, riktigt jäkla snyggt. 

Jag skrev om utmaningarna för Igglo nyligen och fick snabbt en kommenter på inlägget från en av Booligrundarna - "Men som tur är finns det ljuspunkter, vi ligger t.ex. några månader före budget :-)"

Skönt, transparent och med full internetkoll från Booligänget. Klart att det kommer att gå bra för det här killarna - Booli, ni hamnar lätt på Siwers Nordic Digital Hotlist.

1 kommentar:

Anonym sa...

Siwers: Booli bockar och bugar. Tackar för omnämnandet! Nu måste vi jobba hårt för att kunna bära förväntningarna som kommer med att komma med på THE HOTLIST :). Vi är taggade! Nu kör vi... /Anders@Booli