Twitter killed the blog

torsdag, oktober 16, 2008

Dr Helen Fisher vet vem som passar dig

En bra utgångspunkt när man skall hitta den rätte/a är att det finns ett brett urval. Online dating har radikalt förändrat landskapet för världens singlar i detta hänseende. Och som en konsekvens slipper vi idag att endast välja bland de jämnåriga på de närmaste tre gårdarna. Samtidigt kan det vara svårt att veta vem som är just rätt för mig bland miljoner alternativ.

Därför har vi på match.com arbetat med Dr Helen Fisher (författare till bla Why We Love, talare på TED, WEF, etc) för att addera denna funktionalitet till vår tjänst.

Den senaste veckan har vi turnerat runt i Europa med Helen. Innan denna rundresa var jag lite osäker på om journalister, anställda, partners, etc verkligen skulle förstå att Helen är på riktigt. Det är lätt att räkna bort en amerikansk antropolog som ett PR-stunt utan något egentligt innehåll. Inget kunde vara mer fel. Till min glädje har också marknad efter marknad tagit till sig Helen och hennes budskap. Efter Madrid, München, London och Paris i förra veckan har det varit stop i Köpenhamn igår och Stockholm idag. Pressen verkar som tokiga i att lyssna till vad Helen har att säga om Obama och McCains personligheter, eller om Victoria verkligen passar med Daniel... .

Ja, ja , ja, den är en bra PR-paketering, men dessutom: Dr Fisher är på riktigt.

Att Helen varit med på samtliga TV-shower i USA, presenterat på WEF, i FN och lite annat är väl kul, men det som VERKLIGEN imponerar på mig är när någon pratat på TED, se nedan:

Inga kommentarer: